Želatina

36 Kč
Vyberte balení:
Želatina

Prášek živočišného původu k přípravě želé. S želatinou připravíte aspiky, rosoly, želé, zahustíte marmelády.
Míchejte podle požadavku na pevnost výsledné želatiny 2 až 10 % roztok (např. na půl litru vody cca
 10 g až 60 g). Želatinový prášek zalijte asi třetinou vlažné tekutiny (voda nebo i ovocné šťávy) a dobře ho rozmíchejte. Zbývající 2/3 tekutiny uveďte do varu, nalijte do misky k nabobtnalé želatině a nechte zchladit. Tuhá želatina se začne tvořit při teplotě cca 30 °C.
(Gelatin)
06.06.2016 10:19:03
zrada
ZIMNI.jpg
Prodejna U Salvátora
Náprstkova 2
110 00 Praha 1
tel.: +420 222 221 161

korenarstvi@prodejnausalvatora.cz
otevřeno: po–pá / 10–18 h.
spojení: tram 2, 17, 18
zastávka Karlovy lázně
nebo Národní divadlo


GPS: 50°5'4.020"N, 14°24'51.398"E
Napište nám svůj e-mail
a my vás budeme informovat
o novinkách v našem sortimentu, slevách a různých akcích v obchodě.
Opište prosím kontrolní kód "5856"

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one