Sůl himalájská hrubá
Velikost zrnek cca 3-5 mm, vhodná jako dekorativní sůl a k mletí v mlýncích.
Narůžovělou barvu získává tato sůl vyšším obsahem železa. Neobohacuje se jodem, je totiž sama dost bohatá na minerální látky. Obecně se uvádí, že himalájská sůl obsahuje průměrně 3 % minerálů. Himalájská sůl je jedna z nejčistějších přírodních solí (její vznik se datuje před 200 milióny let). Vhodná na všechny pokrmy, zejména pak na vejce na měkko, foie gras, rajčata a jinou zeleninu. Doporučuje se použít jí na hotový pokrm, nebo v závěru vaření.
Nabízíme také jemnou a středně jemnou variantu této soli.
Pondělí | 10—18 |
Úterý | 10—18 |
Středa | 10—18 |
Čtvrtek | 10—18 |
Pátek | 10—18 |