Prášek živočišného původu k přípravě želé. S želatinou připravíte aspiky, rosoly, želé, zahustíte marmelády.
Míchejte podle požadavku na pevnost výsledné želatiny 2 až 10 % roztok (např. na půl litru vody cca10 g až 60 g). Želatinový prášek zalijte asi třetinou vlažné tekutiny (voda nebo i ovocné šťávy) a dobře ho rozmíchejte. Zbývající 2/3 tekutiny uveďte do varu, nalijte do misky k nabobtnalé želatině a nechte zchladit. Tuhá želatina se začne tvořit při teplotě cca 30 °C. (Gelatin)
Dostanete se k nám snadněji! Na zastávce Karlovy lázně můžete nyní vystoupit z tramvají č. 17, 18 a 2 v obou směrech. Kořenářství je jen50 m od zastávky.
Náš obchod se nachází v Praze 1,
pouhých200 m od Karlova mostu.