JEDNODRUHOVÁ KOŘENÍ

59 Kč
Vyberte balení:
Nabízíme cejlonskou skořici té nejvyšší kvality ALBA.
46 Kč
Vyberte balení:
Poznejte jemné, květinové a sladké aroma této pravé skořice vysoké kvality. 
34 Kč
Vyberte balení:
Sušená fermentovaná kůra skořice je ideální do sladkých pokrmů, do nápojů, ale i k masu. 
21 Kč
Vyberte balení:
Jemně mletá skořice do sladkých kaší, moučníků a pokrmů orientální kuchyně. 
66 Kč
Vyberte balení:
Temně červené koření nakyslé chuti do salátů a k masu.
160 Kč
Vyberte balení:
Vzácné koření s bohatou barvou, jemnou chutí a teplou vůní. Aktuálně k dostání vysoká kvalita, třída Sargol.
16 Kč
Vyberte balení:
Aromatická bylina k těžkým a tučným masům, k dušeným jídlům.
22 Kč
Vyberte balení:
Výrazná bylinka vhodně ochutí jídla z červeného masa, drůbeže a zvěřiny.
125 Kč
Vyberte balení:
Fermentovaná sušená vanilková tobolka k přípravě vaječných krémů, sladkého pečiva a zmrzliny.
129 Kč
Vyberte balení:
Jemně mletý prášek
z vanilkové tobolky k přípravě vaječných krémů, sladkého pečiva a zmrzliny.
655 Kč
Vyberte balení:
Pasta z extraktu Bourbon vanilky a jejich semen zachovává i vizuální efekt lusku.
269 Kč
Vyberte balení:
Za studena lisovaný extrakt
z Bourbon vanilky se sladkou, krémovou a jemnou chutí.
35 Kč
Vyberte balení:
Sušené zázvorové oddenky specificky okoření pečené kuře, dušenou zeleninu, polévky, ryby a sýr. 
 
33 Kč
Vyberte balení:
Krájený kandovaný zázvor k horkému čaji, do desertů v kombinaci s čokoládou.
24 Kč
Vyberte balení:
Sušené mleté zázvorové oddenky specificky okoření pečené kuře, dušenou zeleninu, polévky, ryby a sýr. 
obchod.jpg
Prodejna U Salvátora
Náprstkova 2
110 00 Praha 1
tel.: +420 222 221 161

korenarstvi(zavináč)prodejnausalvatora.cz
Otevírací doba:
Pondělí 10—18
Úterý 10—18
Středa 10—18
Čtvrtek 10—18
Pátek 10—18






 
Dopravní spojení:
tram. č. 17, 18. Výstupní zastávka Karlovy lázně nebo Národní divadlo.
GPS: 50°5'4.020"N, 14°24'51.398"E
Napište nám svůj e-mail
a my vás budeme informovat
o novinkách v našem sortimentu, slevách a různých akcích v obchodě.

Name
Email
Comment
Or visit this link or this one